Totaalproject op maat

Wie zijn we?
Wij zijn Sylvie en Stijn, een creatieve tuinarchitecte en een praktische vakman die ook nog eens elkaars man en vrouw zijn.

Waarom?
De combinatie van een fulltime job, fulltime mama zijn en een job in bijberoep werden Sylvie allemaal te veel. Ze kreeg een burnout… Ze ondervond de helende werking van het ‘buiten zijn’ en haalde inspiratie in de Scandinavische levenswijsheden (hygge, lagom, sisu). Sylvie besloot om haar leven over een andere boeg te gooien en er haar fulltime job van te maken om deze ervaring te delen in haar tuinontwerpen. En zo werd Stijns Tuinen omgetoverd tot Xtraverde.

Onze troeven:
Door onze wisselwerking staat de tuinarchitecte Sylvie met haar beide voeten stevig in de realiteit en zit Stijn als tuinaannemer op dezelfde golflengte als de tuinarchitecte. Wij leveren een gezellige buitenleefruimte af die volledig is afgewerkt in 1 vlotte beweging van ontwerp tot en met aanleg. En ontbreekt het jou aan tijd om de tuin te onderhouden? Ook dat doen wij heel graag voor jou. 
Kortom no worries, just relax!

 

"Together
is our
favourite
place
to be"
Lisa Atkins

Onze werkwijze

TUINONTWERP

De ervaren tuinarchitecte, Sylvie, verwerkt jouw persoonlijke wensen uit in enkele voorontwerpen. Op basis van jouw opmerkingen realiseert ze een definitief ontwerp.

TUINAANLEG

De uitvoering van de tuin wordt door de deskundige vakmannen van Xtraverde uitgevoerd. De zaakvoerders, Stijn en Sylvie, zijn het vaste, vertrouwde aanspreekpunt op de werf. 

Tuinonderhoud

Na de aanleg verzorgt Xtraverde desgewenst het jaarlijkse of periodieke onderhoud. Het uitgangspunt is dat de tuin door vakkundig tuinonderhoud zich op de gewenste manier naar het beoogde eindresultaat ontwikkelt.

En... we vinden het belangrijk dat je tijd neemt om te genieten, om samen met jouw geliefden warme momenten te beleven in jouw tuin. 

We do not remember days...
we remember moments