Met ondernemers...

Keramiste Els Vanwijnsberghe van Terre Pure Keramiekatelier (Nieuwkerke) kreeg de vraag om een "perfect-imperfection"-vaasje te ontwerpen, waarbij je die pure klei moest voelen.

Geen vaasje zonder bloemen natuurlijk. Virginie Durnez van Fou de Fleurs (Poperinge) maakt steeds een uniek droogbloemboeketje die wondermooi staat in het vaasje.

Mijn pluk-de-dag-quotes moesten op een gerecycleerd kaartje komen te staan. Marijn Keyngnaert wist raad: kaartjes uit graspapier zouden wonderwel passen in het concept.

En de verschillende elementen moesten nu nog samen gebracht worden op een houdertje. Daarvoor ging ik langs bij Frederic Douchy van FRE-DO (Krombeke). Hij maakte een plankje in gerecycleerd hout afgewerkt met ons gegraveerd logo.

Voor ondernemers...

Maar de connectie die ik had met deze ondernemers smaakte naar meer.

Hoe kan ik in contact komen met nog meer ondernemers?  En dan vooral ondernemers, die met hun dienst of product een warme thuis creëren of die hun klanten helpen om verbinding te maken met zichtzelf via coaching, verzorging, relaxatie… of hen op een andere manier helpen te onthaasten en genieten.

Ook zij brengen warmte en dan is ons warme verbindende plankje wel een passende manier om hun contactkaartjes sfeervol uit te stallen. Raf Vandenberghe en Griet Hauspie van Tende (Poperinge) zijn alvast heel gelukkig met hun verbindend plankje.

Echt connectie maken op ons netwerkevent?

En dus lanceerde ik op ons 1-jarig bestaan het verbindend plankje, die nu ook te koop is voor andere ondernemers (via het bestelformulier onderaan deze pagina).

Ik hoop vooral dat er hieruit nieuwe warme connecties ontstaan. En daarom volgt nog een warme uitnodiging voor een netwerkevent in het najaar van 2022. Zo kunnen we écht connectie maken.

Uiteraard heb ik ook hiervoor een samenwerking gezocht en gevonden: dé lokale experte die ondernemers samenbrengt... Pascale Samyn van Expertease. Dit event zal doorgaan bij een onderneming die zelf heel hard inzet op verbinding. Exacte info volgt nog.

Je kan dit plankje bestellen via het formulier hiernaast, 
voor de prijs van 130€ (excl btw en incl verzendkosten).

Voor de betaling mailen wij een factuur naar het ingevulde mailadres.

Info over het netwerkevent volgt nog via mail en op onze sociale media.
Blijf ons dus volgen!

Facturatiegegevens

De factuur wordt verstuurd naar het hier ingevulde mailadres.

Bestelling is te versturen naar

Zodra de bestelling wordt verstuurd ontvang je op dit mailadres een bevestiging dat jouw bestelling onderweg is.

Productgegevens

Gewenste quote aanvinken